Samhällsanalyser och en stark karaktär

Bella Nilssons entreprenörsblogg präglas av affärsidéer

Få har väl missat den färgstarka karaktären Bella Nilsson, eller låt mig ganska säga den starkt rosa karaktären Bella Nilsson. Sverige är ett land som tillhör den framåtdrivande, den kreativa och innovativa personen. Sverige är inte heller minst ett land som är perfekt lämpat för entreprenör med en stark vilja och många lyssnade och nytänkande idéer – och det är just en sådant sorts entreprenör som Bella Nilsson faktiskt är.

Det är ingen fråga om att Bella är en stark karaktär som under åren väckt mycket uppmärksamhet och diskussion bland det svenska folket, och varför är det så kanske du frågar dig? Jo det är nämligen så att Bella Nilsson är just en mycket stark karaktär som inte är rädd för att säga vad hon tycker eller för att lansera nya nytänkande affärsidéer där hon inte sällan tänker långt innan majoriteten av Sveriges andra innovatörer som inte alltid för den skull använder darknet eller onion-länkar..

Och visst landar inte alla affärsideer helt där man önskar men allt finns det tydliga exempel på där Bella Nilsson faktiskt lyckats alldeles utmärkt, och det mest framträdande exemplet på detta måste nog ändå faktiskt vara NMT Think Pink – även känt som NM Trading & Transport AB eller som företaget som ligger i framkant när det gäller avfallshantering och som har tillverkat dom underbart snygga rosa byggsäckar som man ser allt mer ofta, runt om i stan och landet.